Projectmanager (Young Professional)

Omschrijving

Jij bent, binnen ons nieuwe klantenteam, het 1e aanspreekpunt bij projecten voor de klant en daarmee het visitekaartje van Nsecure! Je komt terecht in een nieuw, jong team met mooie, toonaangevende (inter)nationale klanten. We focussen ons binnen het team op organisaties binnen de vitale sector in Nederland en organisaties buiten onze landsgrenzen. We implementeren onze security oplossingen bij deze organisaties, zodat de primaire processen van deze organisaties onverhinderd door kunnen gaan.


Samen hebben we de ambitie om het team groter te maken en verder uit te bouwen, waardoor doorgroeien naar een leidinggevende functie een logische stap is. Je wordt verantwoordelijk voor de operatie en uitvoering binnen het klantteam. Een self-starter mentaliteit is jou niet vreemd en je haalt energie uit het realiseren van nieuwe, gezamenlijke doelen voor het klantteam. Houd je van humor, vier je graag successen en ben je in voor een drankje op ons dakterras na werktijd? Dan voel jij je als een vis in het water in dit team!


Jouw rol als Projectmanager
Vanaf de opstart van een project tot en met de realisatie en nazorg ben jij verantwoordelijk voor de grote, uitdagende projecten in binnen en- buitenland. Het gaat hier altijd om het leveren van een totaaloplossing: zowel de systemen als de bijbehorende dienstverlening. Vooraf, tijdens en ná implementatie ben je betrokken bij jouw project. Maar jij kan méér! Jij bent een Projectmanager puur sang en kan de klant managen op verschillende vlakken. Naast het begeleiden van hoogwaardige projecten, deins jij er niet voor terug om de klant te helpen met eerste commerciële vraagstukken. Je signaleert nieuwe of betere mogelijkheden voor jouw klant, zodat dit later opgepakt kan worden door de Teammanager.


Een greep uit jouw verantwoordelijkheden:

 • Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van Nsecure voor projecten;
 • Financieel en operationeel eindverantwoordelijk voor projectrealisatie van alle projecten in het team;
 • Aspecten als kwaliteit, financiën, administratie en planning worden zelfstandig bewaakt;
 • Zorgen voor regelmatige rapportage en communicatie;
 • Je monitort en optimaliseert de klanttevredenheid;
 • Aansturen en coördineren van alle betrokken personen (bv engineers, onderaannemers, leveranciers);
 • Je rapporteert aan de Teammanager.


Wij zijn Nsecure

Nsecure is een groeiende organisatie (nu 150fte) met de positie van marktleider op het gebied van toegangs- en identitymanagement. We werken voor de top-500 bedrijven zoals banken, verzekeraars en grote industriële complexen: organisaties die te maken hebben met ingewikkelde toegankelijkheids- en veiligheidsvraagstukken. Ons motto is ‘Control your access’. Onze klanten moeten in alle opzichten ‘in control’ zijn als het gaat om het verlenen van toegang en het managen van hun security en safety, compliance (verantwoording en privacy) en hospitality. Wij zien de security, het risicomanagement en de prestaties van een organisatie als één geheel. Door onze systemen te integreren met vitale bedrijfsprocessen, bieden we onze opdrachtgevers niet alleen meer zekerheid en veiligheid, maar ook een aantoonbaar betere performance.


Vereisten

Wij bieden
Bij Nsecure leg je veel energie in je werk en neem je het heft in eigen hand: wij kennen een familiaire werkomgeving met een niet-hiërarchische cultuur waar ondernemerschap en lef worden aangemoedigd. Je krijgt alle vrijheid in je werk en handelen. Ons moderne, open kantoor met flexplekken is multifunctioneel èn gezellig: we hebben ook een eigen café/restaurant met pooltafel en dartbord. Samenwerken en plezier staan bij ons centraal!

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een dynamische en laagdrempelige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden;
 • ‘’Work hard, Play hard’’: 28 vakantiedagen + mogelijkheid tot bijkopen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Collectiviteitskorting op een zorgverzekering vanuit ons moederbedrijf Unica;
 • Vers fruit, gezellige vrijdagmiddagborrels en andere personeelsuitjes;
 • Uiteraard de nieuwste Iphone en Macbook;
 • Leaseauto (inclusief privégebruik).


Dit neem jij mee
Je hebt een energieke uitstraling en gaat veranderingen en het nemen van verantwoordelijkheid niet uit de weg. Jij ben toe aan je 2e of 3e stap in je carrière waarin je kan doorgroeien naar een leidinggevende functie binnen het team. Je bent communicatief vaardig, houdt het hoofd koel en vindt het belangrijk om ook vooral plezier te hebben in- én naast je werk!


Verder staat op je CV:

 • HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding in bijvoorbeeld (Technische) Bedrijfskunde of Commerciële Economie;
 • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in een technische en/of IT
  organisatie;
 • Ervaring met beveiligingssystemen zoals toegangscontrole, CCTV en inbraak is leuk, maar hoeft niet;
 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;
 • Je herkent jezelf in kenmerken als: klantgericht, stressbestendig, besluitvaardig en een teamspeler.


Interesse?

We kunnen nog pagina’s volschrijven over deze leuke functie en de mogelijkheden binnen ons leuke bedrijf, maar vertellen dit liever tijdens een kop koffie/thee in een persoonlijk gesprek. Mail je CV met korte toelichting naar hr@nsecure.nl . Voor meer informatie kun je contact opnemen met de HR afdeling (Claske Niehof). Telefoonnummer 088-1239000.

Om werkzaam te kunnen zijn bij Nsecure dien je een ‘Verklaring omtrent gedrag’ te overleggen.