Skip to content

Projectleider Access & Security

Barendrecht, Zuid-Holland, NederlandProjects

Functieomschrijving

 

"Jij bent, binnen het klantenteam, het 1e aanspreekpunt bij projecten voor de klant en daarmee het visitekaartje van Nsecure! Je wordt verantwoordelijk voor grote, complexe projecten bij toonaangevende klanten in de top 500 van Nederland. Je levert een belangrijke bijdrage aan onze positie van marktleider op het gebied van toegangs- en identitymanagement. We bieden onze klanten zekerheid en veiligheid en daarin willen we graag, samen met jou, de beste zijn!"

 

Jouw rol als Projectleider
Vanaf de opstart van een project tot en met de nazorg ben jij verantwoordelijk voor de grote, uitdagende projecten die jij onder je hoede krijgt. Het gaat hier altijd om het leveren van een totaaloplossing: zowel de systemen als de bijbehorende dienstverlening. Vooraf, tijdens en ná implementatie ben je betrokken bij jouw project. Projecten variëren in duur, grootte en complexiteit. Jij zorgt voor invulling van de teams en de aansturing van alle activiteiten en betrokken partijen (intern en extern). Naast techniek speelt ook IT een steeds grotere en vooral belangrijkere rol binnen al onze projecten. 

Een greep uit jouw verantwoordelijkheden:

 • Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van Nsecure voor projecten;
 • Financieel en operationeel eindverantwoordelijk voor projectrealisatie;
 • Aspecten als kwaliteit, financiën. administratie en planning worden zelfstandig bewaakt;
 • Zorgen voor regelmatige rapportage en communicatie;
 • Aansturen en coördineren van alle betrokken personen (bv Engineers, IT-consultants, aannemers, leveranciers);
 • Engineering en calculeren meer- /minderwerk.

 

Wij zijn Nsecure

Nsecure beheerst de kunst van uitgebalanceerde toegangscontrole en security management. Daarmee lopen we voorop in de branche, ook als werkgever. Onze mensen zijn ondernemende en innovatieve topspecialisten (in wording) met het ontzorgen van opdrachtgevers in de genen. Samen creëren we steeds de juiste balans tussen veiligheid en gastvrijheid. Door onze regie en door goed te luisteren krijgen onze opdrachtgevers betere grip op de continuïteit en compliancy van hun bedrijfsvoering. Onze oplossingen zijn nooit standaard, maar een uniek staaltje kunst dat naadloos past bij de klant. We overtreffen graag de verwachtingen. Dat is de kunst van controle.


Nsecure is de snelgroeiende marktleider in toegangsverlening en veiligheid. We behoren, met momenteel 150 fte, tot de beste werkgevers in de branche. We besteden veel aandacht aan het up-to-date houden van de kennis en vaardigheden van onze mensen. We werken voor de top-500 bedrijven zoals banken, luchthavens, verzekeraars en grote industriële complexen: organisaties met ingewikkelde toegankelijkheids- en veiligheidsvraagstukken.

 

Wij bieden
Bij Nsecure leg je veel energie in je werk en neem je het heft in eigen hand: wij kennen een familiaire werkomgeving met een niet-hiërarchische cultuur waar ondernemerschap en lef worden aangemoedigd. Je krijgt alle vrijheid in je werk en handelen. Ons moderne, open kantoor met flexplekken is multifunctioneel èn gezellig: we hebben ook een eigen café/restaurant met pooltafel. Samenwerken en plezier staan bij ons centraal!

 • 28 vakantiedagen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Collectiviteitskorting op een zorgverzekering vanuit de holding;
 • Vers fruit, gezellige vrijdagmiddagborrels en andere personeelsuitjes;
 • Een uitdagende, inspirerende omgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden;
 • Telefoon, laptop en een leaseauto (inclusief privégebruik).

Vereisten

Dit neem jij mee
Je hebt een energieke uitstraling en gaat veranderingen en het nemen van verantwoordelijkheid niet uit de weg. Als Projectleider heb je van A tot Z de regie over projecten en beschik je over de vaardigheden om organisatorische en operationele aspecten van projecten te coördineren.  Je bent toe aan een 2e stap in je carrière en durft de uitdaging aan te gaan! 

Verder staat op je CV:

 • Afgeronde HBO-opleiding (technisch) en ervaring met Prince 2;
 • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring met beveiligingssystemen zoals toegangscontrole, CCTV en inbraak is een pré;
 • Kennis van IT-projecten (verplaatsing van servers, hosting, transitie projecten etc.);
 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.


Interesse?
Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie/thee om verder te praten over deze functie en de mogelijkheden binnen Nsecure. Mail je CV met korte toelichting hier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de HR afdeling (Claske Niehof). Telefoonnummer 088-1239000.

Om werkzaam te kunnen zijn bij Nsecure dien je een ‘Verklaring omtrent gedrag’ te overleggen.

of