Key Account Manager

Omschrijving

Je bent het aanspreekpunt voor onze toonaangevende klanten voor nieuwe projecten en uitbreiding van de dienstverlening van Nsecure. Je krijgt te maken met complexe en uitdagende business development trajecten, en een grote diversiteit aan interessante en professionele stakeholders / gesprekspartners (multinationals in diverse segmenten). Je levert een belangrijke bijdrage aan onze positie van marktleider op het gebied van toegangs- en identitymanagement. We bieden onze klanten zekerheid, veiligheid en continuïteit hierin willen we graag, samen met jou, de beste zijn!


Jouw rol als Key Account Manager

Je hebt een strategische visie, en weet deze te delen met verschillende stakeholders van onze opdrachtgevers. Vanuit relatiemanagement en met enthousiasme speel je in op de behoefte van de klant om de dienstverlenging van Nsecure verder uit te breiden. Hierbij horen ook het nemen van initiatieven voor het werven van nieuwe klanten. De focus ligt op een doorlopende professionalisering van de processen en procedures bij je opdrachtgevers. Het gaat hierbij niet om het verkopen van een product maar de complete ontzorging van de klant met een pallet aan diensten en oplossingen. Je bespreekt en bewaakt je salestrajecten, zodat je waar nodig tijdig bij kan sturen om te zorgen dat zowel bij de klant en de interne organisatie alles goed gemanaged wordt.

In deze functie maak je onderdeel uit van een klantenteam waarin je verantwoordelijk bent voor de business development activiteiten binnen je eigen klantenportefeuille. Je werkt nauw samen met andere teamleden (projectleider, technici, service level manager en sales support center) om de klant optimaal te kunnen bedienen.


Wij zijn Nsecure
Nsecure beheerst de kunst van uitgebalanceerde toegangscontrole en security management. Daarmee lopen we voorop in de branche, ook als werkgever. Onze mensen zijn ondernemende en innovatieve topspecialisten (in wording) met het ontzorgen van opdrachtgevers in de genen. Samen creëren we steeds de juiste balans tussen veiligheid en gastvrijheid. Door onze regie en door goed te luisteren krijgen onze opdrachtgevers betere grip op de continuïteit en compliancy van hun bedrijfsvoering. Onze oplossingen zijn nooit standaard, maar een uniek staaltje kunst dat naadloos past bij de klant. We overtreffen graag de verwachtingen. Dat is de kunst van controle.


Nsecure is de snelgroeiende marktleider in toegangsverlening en veiligheid. We behoren, met momenteel 140 fte, tot de beste werkgevers in de branche. We besteden veel aandacht aan het up-to-date houden van de kennis en vaardigheden van onze mensen. We werken voor de top-500 bedrijven zoals banken, luchthavens, verzekeraars en grote industriële complexen: organisaties met ingewikkelde toegankelijkheids- en veiligheidsvraagstukken.

Vereisten

Wij bieden
Bij Nsecure leg je veel energie in je werk en neem je het heft in eigen hand: wij kennen een familiaire werkomgeving met een niet-hiërarchische cultuur waar ondernemerschap en lef worden aangemoedigd. Je krijgt alle vrijheid in je werk en handelen. Ons moderne, open kantoor met flexplekken is multifunctioneel èn gezellig: we hebben ook een eigen café/restaurant met pooltafel. Samenwerken en plezier staan bij ons centraal!

 • Een marktconform salaris met bonusregeling;
 • Auto van de zaak, laptop en mobiele telefoon;
 • 28 vakantiedagen + de mogelijkheid tot bijkopen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Collectiviteitskorting op een zorgverzekering vanuit de holding;
 • Vers fruit, gezellige vrijdagmiddagborrels en andere personeelsuitjes;
 • · Een innovatieve, inspirerende omgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden.


Dit neem jij mee
Wij zoeken een Key Account Manager met LEF. Geen salesman maar een ondernemer. Iemand die zich grondig verdiept in de situatie van onze opdrachtgevers. Die verder kijkt dan een transactie op de korte termijn en begrijpt dat het juist gaat om het bieden van oplossingen voor de lange termijn. Je bent een professional die werkt vanuit een plan en heldere doelstellingen. Hierin wil je op champions league niveau werkzaam zijn en begrijp je dat het succes afhankelijk is van de samenwerking in het team.

Dit staat op je CV:

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
 • Tussen de 3 en 6 jaar relevante werkervaring in een sales/ business development rol binnen complexe klantomgevingen;
 • Kennis over toegangs- en identity management is een pré;
 • Communicatief sterk maar ook een goede luisteraar;
 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.


Interesse?
Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie/thee om verder te praten over deze functie en de mogelijkheden binnen Nsecure. Mail je CV met korte toelichting naar cniehof@nsecure.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de HR afdeling (Claske Niehof). Telefoonnummer 088-1239020.

Om werkzaam te kunnen zijn bij Nsecure dien je een ‘Verklaring omtrent gedrag’ te overleggen.