Junior Functioneel Beheerder (Business IT)

Omschrijving

"Jij bent op ‘front-end’ gebied dé steunpilaar voor meerdere toonaangevende klanten. Je levert daarmee een belangrijke bijdrage aan onze positie van marktleider op het gebied van toegangs- en identitymanagement. Nsecure biedt haar klanten zekerheid en veiligheid en daarin willen we graag, samen met jou, de beste zijn!"

Onze Business IT afdeling blijft groeien en daarom zoeken we uitbreiding op ons bestaande team! Als Junior Functioneel Beheerder wordt je klaargestoomd om de functionele wijzigingen door te voeren binnen belangrijke safety en security applicaties. Met name het beheer van AEOS (access control) en YIM (workflow management) behoort daarmee tot je dagelijkse werkzaamheden.


Jouw rol als Junior Functioneel Beheerder
In de rol van Junior Functioneel Beheerder ben je meer dan iemand met affiniteit voor systemen. Jij bent degene die de klant uit de brand helpt, hem door een digitale procedure loodst en er uiteindelijk voor zorgt dat hij blij en opgelucht de telefoon op hangt. Daarbij denk je ook mee over nieuwe innovaties en aanpassingen op de systemen, in samenwerking met het ontwikkelteam en de applicatiespecialisten. Dat maakt de uitdaging des te groter en geeft dagelijks veel voldoening! Je werkt op locatie bij de klant en vanuit ons kantoor in Barendrecht.


Een greep uit je werkzaamheden:

 • Initiëren van gebruikers overleggen en/of geven van presentaties;
 • Initiëren van verbeteringen in het proces;
 • Verzamelen klantwensen;
 • Doorvoeren kleine changes;
 • Aanmaken / wijzigen gebruikers, gebruikersrollen, sjablonen, toegangen, autorisaties etc.;
 • Registreren uitgevoerde wijzigingen.


Wij zijn Nsecure

Nsecure beheerst de kunst van uitgebalanceerde toegangscontrole en security management. Daarmee lopen we voorop in de branche, ook als werkgever. Onze mensen zijn ondernemende en innovatieve topspecialisten (in wording) met het ontzorgen van opdrachtgevers in de genen. Samen creëren we steeds de juiste balans tussen veiligheid en gastvrijheid. Door onze regie en door goed te luisteren krijgen onze opdrachtgevers betere grip op de continuïteit en compliance van hun bedrijfsvoering. Onze oplossingen zijn nooit standaard, maar een uniek staaltje kunst dat naadloos past bij de klant. We overtreffen graag de verwachtingen. Dat is de kunst van controle.


Nsecure is de snelgroeiende marktleider in toegangsverlening en veiligheid. We behoren, met momenteel 150 fte, tot de beste werkgevers in de branche. We besteden veel aandacht aan het up-to-date houden van de kennis en vaardigheden van onze mensen. We werken voor de top-500 bedrijven zoals banken, luchthavens, verzekeraars en grote industriële complexen: organisaties met ingewikkelde toegankelijkheids- en veiligheidsvraagstukken.

Vereisten


Wij bieden

Bij Nsecure leg je veel energie in je werk en neem je het heft in eigen hand: wij kennen een familiaire werkomgeving met een niet-hiërarchische cultuur waar ondernemerschap en lef worden aangemoedigd. Je krijgt alle vrijheid in je werk en handelen. Ons moderne, open kantoor met flexplekken is multifunctioneel èn gezellig: we hebben ook een eigen café/restaurant met pooltafel. Samenwerken en plezier staan bij ons centraal!

Verder mag je verwachten;

 • Een mooi salaris op basis van ervaring en opleiding;
 • 28 vakantiedagen + mogelijkheid tot bijkopen;
 • Een goede pensioenregeling en collectiviteitskorting op een zorgverzekering;
 • Vers fruit en gezellige vrijdagmiddagborrels in ons moderne restaurant;
 • Gezellige personeelsuitjes en jaarlijkse feesten;
 • Een uitdagende, inspirerende omgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden;
 • Telefoon en laptop.


Dit neem jij mee
Je bent in staat om een band op te bouwen met klanten en veelzijdig contact te hebben, zowel telefonisch als persoonlijk, met mensen in alle lagen van de organisatie. Je zet graag dat stapje extra om de verwachtingen van je klant te overtreffen! Je kunt goed zelfstandig werken, durft beslissingen te nemen en gaat altijd voor het beste resultaat.

Dit staat op je cv:

 • Minimaal aantoonbaar MBO-4 werk- en denkniveau, we staan ook open voor (startende) HBO-ers met doorgroei ambities;
 • Relevante werkervaring in een dienstverlenende organisatie is een pré;
 • Ervaring en/of hoge affiniteit met IT-applicaties en interfaces;
 • Je bent klantgericht en communiceert makkelijk;
 • Administratief goed onderlegd;
 • Goede beheersing van de Engelse taal;
 • Bij voorkeur woonachtig in de regio Rotterdam.


Interesse?

Wij nodigen je graag uit voor een gezellige kennismaking om ons dynamische en leuke bedrijf in real-life te kunnen zien! Uiteraard willen wij je graag meer vertellen over deze functie en de mogelijkheden binnen Nsecure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de HR afdeling (Claske Niehof). Telefoonnummer 088-1239000.

Om werkzaam te kunnen zijn bij Nsecure dien je een ‘Verklaring omtrent gedrag’ te overleggen.


Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze collega Anouk als Functioneel Beheerder? Kijk dan onderstaande video!