Overslaan naar content

Inkoper

Op locatie
 • Barendrecht, Zuid-Holland, Nederland
Support

Functieomschrijving

Ben jij degene die voortdurend de grenzen verkent van inkoopdynamiek en leveranciersstrategieën binnen een vooraanstaand bedrijf in de beveiligingssector? Wij zoeken iemand die als bruggenbouwer fungeert tussen onze organisatie en haar partners, en dit naar nieuwe hoogten tilt. Daarnaast ben jij de bewaker van de integriteit van onze complete supply chain, met een scherp oog voor de subtiliteiten van softwareontwikkeling en cybersecurity. Zoek je een uitdagende kans om jouw expertise toe te passen binnen een toonaangevend bedrijf in de beveiligingssector? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Jouw rol als Inkoper:

Als inkoper ben je de spil in onze organisatie waar het gaat om het inkoopproces, het beheren van contracten en het onderhouden van relaties met leveranciers. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van kwaliteit, (IT) compliance, kostenbeheersing en de continuïteit van onze diensten en producten. Je zult samenwerken met een team van professionals in een stimulerende omgeving waarin jouw expertise wordt gewaardeerd en je de kans krijgt om je vaardigheden verder te ontwikkelen.


Een greep uit de werkzaamheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor de afdeling inkoop- en logistiek (een hecht team van drie medewerkers) en draagt bij aan een effectief en efficiënt inkoopproces;
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, beoordelen en beheren van contracten met partners en leveranciers. Dit omvat het onderhandelen van contractvoorwaarden, het waarborgen van naleving en het initiëren van verbeteringen in de contractprestaties;
 • Je bouwt en onderhoudt sterke relaties met bestaande en nieuwe partners/leveranciers. Je evalueert leveranciersprestaties, voert regelmatig beoordelingen uit en werkt samen aan continue verbetering van producten en diensten;
 • Je waarborgt onze totale ketenverantwoording (zoals: softwareontwikkelings- en cybersecurity afspraken) om te blijven voldoen aan onze klantafspraken, en de actuele geldende wet- en regelgeving.


Wij zijn Nsecure
Nsecure beheerst de kunst van uitgebalanceerde toegangscontrole en security management. Daarmee lopen we voorop in de branche. Maar ook als werkgever lopen we voorop. Onze mensen zijn ondernemende en innovatieve topspecialisten (in wording) waarbij het ontzorgen van opdrachtgevers in de genen zit. Samen creëren we steeds de juiste balans tussen veiligheid en gastvrijheid. Door onze regie en door goed te luisteren krijgen onze opdrachtgevers betere grip op de continuïteit en compliance van hun bedrijfsvoering. Onze oplossingen zijn nooit standaard, maar een uniek staaltje kunst dat naadloos past bij de klant. We overtreffen graag de verwachtingen. Dát is de kunst van controle.


Nsecure is de snelgroeiende marktleider in toegangsverlening en veiligheid. We behoren, met momenteel 170 fte, tot de beste werkgevers in de branche. We besteden veel aandacht aan het up-to-date houden van de kennis en vaardigheden van onze mensen. We werken voor de top-500 bedrijven zoals banken, luchthavens, verzekeraars en grote industriële complexen: organisaties met ingewikkelde toegankelijkheids- en veiligheidsvraagstukken.

Vereisten

Wij bieden
Bij Nsecure leg je veel energie in je werk en neem je het heft in eigen hand: wij kennen een familiaire werkomgeving met een niet-hiërarchische cultuur waar ondernemerschap en lef worden aangemoedigd. Je krijgt alle vrijheid in je werk en handelen. Ons moderne, open kantoor met flexplekken is multifunctioneel èn gezellig: we hebben ook een eigen café/restaurant met pooltafel. Samenwerken en plezier staan bij ons centraal!


Daarnaast bieden wij:

 • Een dynamische, moderne werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap;
 • Een team van gepassioneerde professionals met wie je kunt samenwerken;
 • Gezellig kantoor met flexplekken en eigen café/restaurant met pooltafel;
 • Teamuitjes, borrels en andere personeelsuitjes voor plezier en ontspanning;
 • 28 vakantiedagen + mogelijkheid tot bijkopen;
 • Marktconform salaris, uitstekende pensioenregeling, collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • Jaarlijkse winstuitkering;
 • Laptop en telefoon; 
 • Een uitgebreide onboarding om jou een warm welkom te geven en mee te nemen in de wereld van Nsecure;
 • We zijn onderdeel van een groter Access & Security cluster wat mooie doorgroeimogelijkheden met zich meebrengt.


Dit neem jij mee:

 • Minimaal 3 jaar ervaring in inkoop, leveranciersmanagement, contractmanagement of een vergelijkbare rol;
 • Uitstekende onderhandelingsvaardigheden en ervaring met het opstellen van contracten;
 • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Analytisch vermogen en een proactieve houding in het identificeren van verbeterpunten;
 • Ervaring met een ERP systeem (Microsoft Business Central) is een pré;
 • Ervaring met softwareontwikkeling- en cybersecurity afspraken is een pré;
 • Affiniteit met IT dienstverlening en techniek is een pré;
 • In staat om in een team te presteren en eventueel leiding te geven.


Interesse? Kom langs!

Bij Nsecure moedigen we diversiteit en groei aan. Als je passie hebt voor ons vakgebied, een leergierige mindset hebt en gelooft dat je een waardevolle bijdrage kunt leveren, moedigen we je aan om te solliciteren. Bij Nsecure geloven we in het potentieel van individuen en zijn we bereid om samen te investeren in jouw groei en ontwikkeling.


Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie/thee om verder te praten over deze functie en de mogelijkheden binnen Nsecure. Voor meer informatie, neem contact op met de HR afdeling (Claske Niehof) via telefoonnummer 088-1239000.
Om werkzaam te kunnen zijn bij Nsecure dien je een ‘Verklaring omtrent gedrag’ te overleggen.

of