Field Service Engineer

Omschrijving

Een Field Service Engineer die weet hoe je verwachtingen moet overtreffen 

"Jij bent onderdeel van een team van 28 top field (service) engineers met een zeer hoog kennis- en ervaringsniveau op het gebied van toegangs- en identitymanagement. Jouw klanten weten dat ze blindelings op je kunnen vertrouwen! Je biedt ze zekerheid en veiligheid en daarin wil jij, samen met ons, de beste zijn!"

 

Jouw rol als Field Service Engineer

Je gaat zelfstandig werken voor toonaangevende klanten in Nederland (vnl. Randstad) en bent verantwoordelijk voor het verlenen van service aan complexe beveiligingsinstallaties bij onze klanten. Je denkt mee over het remote oplossen van storingen vanaf kantoor of bij de klant, met als doel de klant zo effectief en efficiënt mogelijk te helpen.

Je bent als Field Service Engineer het visitekaartje van Nsecure. Je neemt de klant graag mee in wat wij voor ze kunnen betekenen. Je gaat voor de beste kwaliteit en een hoge klanttevredenheid. Ondanks dat het een zelfstandige functie is werk je ook graag samen met jouw collega’s. Om elkaar te helpen, van elkaar te leren en kennis te delen. In deze rol maak je deel uit van de business line Performance & Maintenance.

Een greep uit je werkzaamheden:

 • Analyseren en oplossen van complexe storingen;
 • Vakkundig advies geven aan klanten en op basis daarvan vervolgacties in gang zetten;
 • Verantwoordelijk voor het doorvoeren van changes;
 • Aansturen van onderaannemers bij service gerelateerde changes/mutaties;
 • Je draait mee met de consignatiediensten. 


Wij zijn Nsecure

Toegangsverlening en veiligheid moeten samen een meesterwerk zijn. Geen penseelstreek verkeerd, geen danspas uit de maat. Altijd met de juiste balans tussen optimale veiligheid en gastvrijheid. Dat vraagt om maatwerk, want elke locatie en elke klant is uniek. Daarom innoveren we continu en lopen we voorop in onze branche. We bieden een uniek staaltje kunst en houden oog voor het kleinste detail. Dat is de kunst van controle. Nsecure is een groeiende organisatie (nu 135fte) met de positie van marktleider op het gebied van toegang, security en identity management. We werken voor de top-500 bedrijven zoals banken, verzekeraars en grote industriële complexen: organisaties die te maken hebben met ingewikkelde toegankelijkheids- en veiligheidsvraagstukken. Onze klanten moeten in alle opzichten ‘in control’ zijn als het gaat om het verlenen van toegang en het managen van hun security en safety, compliance (verantwoording en privacy) en hospitality. Wij zien dit als één geheel. Door onze systemen te integreren met vitale bedrijfsprocessen, bieden we onze opdrachtgevers niet alleen meer zekerheid en veiligheid, maar ook een aantoonbaar betere performance.

 

Wij bieden

Bij Nsecure leg je veel energie in je werk en neem je het heft in eigen hand: wij kennen een vrije, niet-hiërarchische cultuur waar ondernemerschap en lef worden aangemoedigd. We moedigen je ook aan om op jouw vakgebied de beste te worden/blijven. Uiteraard bieden we je daar de benodigde opleidingen/cursussen/trainingen voor aan. Ons moderne, open kantoor met flexplekken is multifunctioneel èn gezellig: we hebben een eigen café/restaurant met pooltafel. Samenwerken en plezier staan bij ons centraal! 

 

 • 28 vakantiedagen + mogelijkheid tot bijkopen;
 • Marktconform salaris; 
 • Goede pensioenregeling, de werknemer betaalt maar 3% eigen bijdrage;
 • Collectiviteitskorting op een zorgverzekering bij Menzis;
 • Vers fruit, gezellige vrijdagmiddagborrels en andere personeelsuitjes;
 • Een uitdagende, inspirerende omgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden;
 • Winstuitkering;
 • Laptop, telefoon en lease-auto. 

Vereisten

Dit neem jij mee

Jij kunt je klant verbazen en verrassen door zijn verwachtingen te overtreffen! Met je open communicatie en je representativiteit weet je het vertrouwen te winnen. Met je kennis en servicegerichtheid weet je het vertrouwen te behouden.

 

Dit staat op je cv: 

 • MBO+ werk- en denkniveau met aanvullende gerichte opleidingen;
 • Minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
 • Aantoonbare ervaring in de beveiligingsbranche inclusief de verschillende vakgebieden (CCTV, toegangscontrole, intercom etc.);
 • Kennis van zwakstroom, elektronica en hard- en softwaretoepassingen;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bij voorkeur woonachtig in de regio Rotterdam/Den Haag/Utrecht.

Interesse?

Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie/thee om verder te praten over deze functie en de mogelijkheden binnen Nsecure. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de HR afdeling (Claske Niehof): hr@nsecure.nl. Telefoonnummer 088-1239000.

Om werkzaam te kunnen zijn bij Nsecure dien je een ‘Verklaring omtrent gedrag’ te overleggen.


Benieuwd naar je toekomstige werkzaamheden? Bekijk hier onze video of ga naar ons YouTube-kanaal..