Contractmanager

Omschrijving

“Je wordt verantwoordelijk voor het managen van de dienstverlening bij toonaangevende klanten. Hierbij bewaak en evalueer je de opgemaakte contractafspraken (service level agreement) en zorg je voor verbetering van de kwaliteit en uitbreiding in de dienstverlening. Je levert een belangrijke bijdrage aan onze positie van marktleider op het gebied van toegangs- en identitymanagement. We bieden onze klanten zekerheid en veiligheid en daarin willen we graag, samen met jou, de beste zijn!”


Jouw rol als Contractmanager
Binnen een klantenteam ben jij verantwoordelijk voor het managen en opstellen van de contracten. Dit zijn hoofdzakelijk grote klanten in Nederland en veelal in de semi overheid/ overheid sectoren. Dit doe je samen met een team van collega’s. Een greep uit de werkzaamheden:

 • Je stelt Service Level Agreements en meer jaren onderhoudsbegrotingen (MJOB) op;
 • Je bent hierin verantwoordelijk voor het bereiken van de meetbare doelen;
 • Op basis van (kwartaal) rapportages stel je stuurinformatie beschikbaar over de behaalde resultaten en initieert hierbij verbetervoorstellen;
 • Je inventariseert de behoefte van de klant om de dienstverlening hierop aan te passen of uit te breiden;
 • Je draagt proactief bij aan het verder ontwikkelen van Service Level / Contractmanagement binnen Nsecure;
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit richting de klant;
 • Samenwerken, verantwoordelijkheid nemen, prestaties leveren en werkplezier gaan hier hand in hand.


Wij zijn Nsecure
Nsecure beheerst de kunst van uitgebalanceerde toegangscontrole en security management. Daarmee lopen we voorop in de branche, ook als werkgever. Onze mensen zijn ondernemende en innovatieve topspecialisten (in wording) met het ontzorgen van opdrachtgevers in de genen. Samen creëren we steeds de juiste balans tussen veiligheid en gastvrijheid. Door onze regie en door goed te luisteren krijgen onze opdrachtgevers betere grip op de continuïteit en compliance van hun bedrijfsvoering. Onze oplossingen zijn nooit standaard, maar een uniek staaltje kunst dat naadloos past bij de klant. We overtreffen graag de verwachtingen. Dat is de kunst van controle.

Nsecure is de snelgroeiende marktleider in toegangsverlening en veiligheid. We behoren, met momenteel 140 fte, tot de beste werkgevers in de branche. We besteden veel aandacht aan het up-to-date houden van de kennis en vaardigheden van onze mensen. We werken voor de top-500 bedrijven zoals banken, luchthavens, verzekeraars en grote industriële complexen: organisaties met ingewikkelde toegankelijkheids- en veiligheidsvraagstukken.


Wij bieden
Bij Nsecure leg je veel energie in je werk en neem je het heft in eigen hand: wij kennen een familiaire werkomgeving met een niet-hiërarchische cultuur waar ondernemerschap en lef worden aangemoedigd. Je krijgt alle vrijheid in je werk en handelen. Ons moderne, open kantoor met flexplekken is multifunctioneel èn gezellig: we hebben ook een eigen café/restaurant met pooltafel. Samenwerken en plezier staan bij ons centraal!

 • Een marktconform salaris op basis van ervaring en opleiding.
 • 28 vakantiedagen + mogelijkheid tot bijkopen.
 • Een goede pensioenregeling en collectiviteitskorting op een zorgverzekering.
 • Vers fruit en gezellige vrijdagmiddagborrels in ons moderne restaurant.
 • Gezellige personeelsuitjes en jaarlijkse feesten.
 • Een uitdagende, inspirerende omgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden.
 • Telefoon, laptop en een leaseauto (inclusief privégebruik).

Vereisten

Dit neem jij mee
Je hebt een energieke uitstraling en gaat veranderingen en het nemen van verantwoordelijkheid niet uit de weg. Je bent dienstverlenend en ziet commerciële kansen en nieuwe mogelijkheden om de klant optimaal te kunnen bedienen. Je bent resultaatgericht en hebt een sterk organisatie vermogen om te zorgen dat alle SLA’s behaalt worden. Je bent een bevlogen persoonlijkheid en hebt de passie om, professioneel en proactief, keer op keer topprestaties te realiseren.
Ambitieuze HBO-ers met een aantal jaren ervaring, liefst binnen de dienstverlening, worden aangemoedigd om te solliciteren!


Wij vinden het belangrijker dat je als persoon past in bovenstaand profiel dan dat wat er op je CV staat. Belangrijkste kenmerken voor onze ideale kandidaat zijn:

 • Een afgeronde HBO opleiding;
 • Minimaal 2 tot 5 jaar werkervaring in een service organisatie (dienstverlening);
 • Ervaring met het managen van conditie-, en prestatie gerichte onderhoudscontracten is een pre;
 • Affiniteit met geïntegreerde beveiligingssystemen zoals toegangscontrole, CCTV en inbraak is een pre;
 • Daadkrachtig en resultaatgericht;
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.


Interesse?
Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie/thee om verder te praten over deze functie en de mogelijkheden binnen Nsecure.
Twijfel je of je voldoende aansluit op deze functie? Stuur dan vrijblijvend je CV en wij zullen contact met je opnemen.


Heb je nog vragen dan kun je hiervoor contact opnemen met de HR afdeling (Christie Roodenburg). Telefoonnummer 088-1239000.

Om werkzaam te kunnen zijn bij Nsecure dien je een ‘Verklaring omtrent gedrag’ te overleggen.